Category Archives: Lajme

Të nderuar Miqë, të Shtunën me 25.01.2020 Kryesia e Shoqatës Dardania në Restaurant California në Maulburg të Gjermanis organizoi Darkën e Punës / Darkën Solemne për Vitin 2019. Në këtë Evenement Madhështor Kryetari dhe Kryesia prezentuan Raportin e Punës për Vitin 2019. - Kryetari i Shoqatës raportoi mbi Kualitetin & Suksesin shumë të mirë në Organizimin […]

Read more ...

Të nderuar Miq, të Shtunën me 23.02.2019 Kryesia e Shoqatës tonë Dardania organizoi Darkën e Punës / Darkën Solemne për Vitin 2018. Në këtë Evenement Madhështor Kryetari dhe Kryesia prezentuan Raportin e Punës për Vitin 2018. – Kryetari i Shoqatës raportoi mbi Kualitetin & Suksesin shumë të mirë në Organizimin Garave në Vitin 2018 njëherit […]

Read more ...