Darka e Punës / Darka Solemne për Vitin 2018.

Darka e Punës / Darka Solemne për Vitin 2018.

Të nderuar Miq,

të Shtunën me 23.02.2019 Kryesia e Shoqatës tonë Dardania organizoi Darkën e Punës / Darkën Solemne për Vitin 2018.

Në këtë Evenement Madhështor Kryetari dhe Kryesia prezentuan Raportin e Punës për Vitin 2018. – Kryetari i Shoqatës raportoi mbi Kualitetin & Suksesin shumë të mirë në Organizimin Garave në Vitin 2018 njëherit Kryesia e Shoqatës shpërbleu antarët më të suksesshëm për Vitin 2018.

- Kryetari i Shoqatës raportoi për Aktivitet, Pjesëmarrjen dhe Angazhimin Kryesisë së Shoqatës tonë në Tubimet e Punës/Zgjedhjeve në Kuvendin e Federatës Nacionale Zvicërane të Pëllumbave dhe njëkohësishtë njoftojë për Agjendën dhe Planet për Vitin 2019 në kuadër të Federatës Nacionale Zvicërane të Pëllumbave.

– Kryetari i Shoqatës raportoi për Pjesëmarrjen; Përfaqsimin & Ekspozimin e Pëllumbave të Kosovës në Ekspozitën e 97 Nacionale Zvicërane në Giubisco në Kantonin e Tisinës. – Arkatari i Shoqatës prezentoi Raportin Buxhetor për Vitin 2018.

– Kryetari i Shoqatës përgëzoi dhe ju uroj mirëseardhje 6 antarëve të Rinjë në Shoqatën Dardania. – Nga antarët e Shotqatës u zgjodhë Kryetari dhe Kryesia e Shoqatës e Shoqatës për Vitin 2019.

Të nderuar Miqë ju njoftojmë se kësaj radhe Kryesia e Shoqatës Dardania për herë të parë shpërbleu jo vetëm Garuesin më të mirë mirëpo edhe vetë Pëllumbin më të suksesshëm të Vitit me një Unazë të Arit me mbishkrimin : Pëllumbi Kampion për Vitin 2018

Kryesia e re për vitin 2019 përbëhet nga këta anëtar:

Musa Zuzaku- Kryetar

Naser Saiti- Nënkryetar

Ardijan Berisha- Sekretar

Simon Komani- Arkatar

Sinisha Naskovic- Koordinator